fbpx

Dermapen

Behandelingen met de DermaPen zijn favoriet omdat het een van de belangrijkste manieren is om de huid niet chirurgisch te verjongen. Ook is het algemene herstelproces van deze behandeling erg kort.

De behandeling is een vorm van microneedling therapie. Het apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren. Hierbij spelen collageen en elastine een belangrijke rol. Deze vezels hebben grote invloed op de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door te veel zonlicht of het natuurlijke verouderingsproces neemt de aanmaak van deze vezels af. De behandeling met de DermaPen zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt.

De behandeling is geschikt als u uw huid wilt verjongen of in het algemeen verbeteren en verfrissen. Maar ook als u last heeft van pigmentvlekken, grove porien, littekens en fijne lijntjes en rimpels.

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en rood zijn. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na minimaal 5 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6 maanden na een reeks behandelingen.Instructies voor en na de behandeling:

Zorg ervoor dat er geen hart- en bloedziekten zijn

Zorg voor de afwezigheid van eczeem, psoriasis en actieve acne

Zorg ervoor dat er geen virale ziekten zoals herpes en wratten zijn

Als u momenteel chemische en/of stralingsbehandelingen ondergaat kunt u de behandeling niet ondergaan

TOP